Forever Aloe Styling Gel


Aloe Vera - Ingrijire personala

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Aloe Styling Gel

Forever Aloe Styling Gel

Aloe Styling Gel

O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coifant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea. Parul va putea fi aranjat dupa dorinta, indiferent daca se usuca natural sau la cald (cu foen-ul). Forever Aloe Styling Gel reprezinta un produs ideal pentru orice tip de par si pentru orice tip de coafura.
Formula sa fara alcool, rezistenta la umiditatea atmosferica, extinde aria sa de utilizare si permite crearea oricarui tip de coafura, deoarece produsul confera parului prestanta, stralucire si volum. Forever Aloe Styling Gel mentine aspectul sanatos al parului si rezistenta coafurii pe parcursul intregii zile.

Modul de prezentare Aloe Styling Gel:

- 227 grame

Mod de folosire Aloe Styling Gel:

- Se aplica si se repartizeaza uniform pe parul umed, dupa care acesta este aranjat sau coafat dupa dorinta. Uscarea parului se va realiza cu jet de aer cald (uscatorul va fi reglat corespunzator) sau in aer liber.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera