Aloe Shave


Aloe Vera - Ingrijire personala

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Shave

Aloe Shave

Aloe Shave

Pe parcursul vietii se estimeaza in prezent ca atat barbatii cat si femeile petrec nu mai putin de sase luni din viata pentru barbierit sau ras. Daca tot petrecem atat de mult timp pentru o operatie banala, cel putin sa folosim un produs pe baza de aloe vera, un produs care prezinta o incredere deosebita datorita ingredientelor sale, in special gelul de aloe vera, reunoscut pentru calitatile sale in ingrijirea pielii.
Barbieritul poate sa irite pielea, insa noi avem la dispozitie cele mai bune produse pe baza de gel pur de Aloe vera, care racoresc pielea si o revitalizeaza.
Am imbogatit gelul de aloe cu glicerina, un binecunoscut agent de hidratare, precum si arginina, un aminoacid care contribuie si el la mentinerea nivelului de hidratare a pielii. Am adaugat si cocoamfodiacetat disodic, un component extras din acizii grasi din nuca de cocos, ce ajuta la producerea de spuma si catifelarea pielii.
Va avertizam, dragi barbati, sa nu fiti surprinsi daca si femeile vor iubi noul produs Aloe Shave. Acest gel spumant cu formula bogata transforma experienta banala a rasului intr-un rasfat, pentru oricine. Cu Aloe Shave, pielea ta va fi catifelata, hidratata si plina de prospetime.

Modul de prezentare Aloe Shave:

- 542 ml

Modul de folosire Aloe Shave:

- Frecati usor o cantitate generoasa de Aloe Shave pe pielea umeda pentru a produce o spuma bogata. Radeti cu atentie. Clatiti dupa ras.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera