Forever Aloe MPD 2XUltra


Aloe Vera - Ingrijire personala

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Aloe MPD 2XUltra

Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD

Saptamanal se folosesc diversi detergenti pentru curatenie, de aceea ar fi mult mai comod sa cumperi un singur produs, capabil sa curete - in egala masura - lenjeria, vesela, pardoseala si obiectele sanitare din baie. Acest produs realizat de Forever Living Products se numeste Forever Aloe MPD si este un detergent lichid extrem de eficient si foarte economic.
Prezentat sub forma lichida, concentrata, detergentul pentru multiple utilizari creat de Forever Living Products curata foarte bine murdaria de orice fel, fiind ideal pentru spalarea lenjeriei de toate tipurile si pentru realizarea curateniei in intreaga casa: pardoseli, cazi de baie si obiecte sanitare, covoare, acoperis, vesela etc. Formula sa concentrata poseda actiune sigura de indepartare a impuritatilor, a grasimilor si petelor, fara a zgaria sau afecta suprafata obiectelor. Posibilitatea sa de a prelua rolul mai multor detergenti aduce economii substantiate pentru utilizator.
Forever Aloe MPD nu contine fosfor, fiind nepoluant pentru mediu. Spre deosebire de alti detergenti, surfactantii anionici si cationici din compozitia sa sunt biodegradabili, iar acest fapt reduce poluarea mediului si a apei. Formula nu este abraziva, contine gel stabilizat de Aloe vera si catifeleaza mainile si hainele.

Modul de prezentare Forever Aloe MPD:

- 1.89 litri

Modul de folosire Forever Aloe MPD:

- Dispozitive pentru diluarea detergentului (dispenser cu pompa)
1) Pentru spalarea rufelor se folosesc aprox. 30 g, iar pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin detergent direct pe pata si se lasa la inmuiat.
2) Pentru spalari universale se dilueaza aprox. 60 g in 4 1 de apa, iar solutia rezultata se foloseste pentru spalarea articolelor de uz casnic, gresiei, faiantei, cazilor de baie, covoarelor si autovehiculelor (partile interioare si exterioare)

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera