Aloe Jojoba Shampoo


Aloe Vera - Ingrijire personala
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Jojoba Shampoo


Aloe Jojoba Shampoo - Cod 260

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Jojoba Shampoo - IDEAL SI PENTRU COPII

Aloe-Jojoba ShampooAloe-Jojoba Shampoo. Sampon Forever pe baza de gel stabilizat de Aloe vera. Poseda un pH echilibrat si ofera posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor si usor de aranjat.
Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat.
Aloe-Jojoba Shampoo constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternativa de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.
Samponul contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului prin activitatea sa enzimatica (desprinderea si dizolvarea depozitelor de celule moarte), la care se adauga beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera legate de:
- prezenta aminoacizilor necesari integritatii papilelor si foliculilor firelor de par;
- efectul saponinelor si al actiunii agentilor naturali de spumare;
Uleiul de jojoba, un alt ingredient important de mult timp folosit in cosmetica, confera calitati emoliente samponului. Acest ulei restabileste cantitatea de apa pierduta la nivelul pielii si anexelor sale, reda volum firelor de par care nu mai au sebum in urma spalarilor frecvente si reface tija si varfurile inspicate. Parul ud, uscat sau incurcat va putea fi pieptanat firesc, cu usurinta si va capata aspect vaporos. Samponul de Aloe si Jojoba actioneaza delicat, dar eficient, chiar in cazul parului gras-seboreic si al matretii. Calmeaza iritatiile scalpului, iar parul devine stralucitor si usor de aranjat.

Contine:

- 296 ml

Mod de folosire:

- Se aplica pe parul umed si se maseaza usor pentru a determina formarea unei spume abundente si pentru a stimula scalpul, dupa care urmeaza clatire din abundenta. Se repeta la nevoie, pana ce parul ramane curat.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera