Aloe Jojoba Conditioning Rinse


Aloe Vera - Ingrijire personala

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse, balsam pe baza de aloe vera, are o noua formula imbunatatita - imbogatita prin complexul vitaminic B si proteine hidrolizate si poseda o extraordinara actiune hidratanta si de refacere, pentru a va face parul mult mai matasos, mult mai stralucitor, mai maleabil si mult mai usor de coafat ca pana acum! Conceput pentru a fi folosit dupa utilizarea samponului Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe Jojoba Conditionig Rinse ingrijeste parul in mod delicat si eficient.
Combinatia unica de gel de Aloe Vera si jojoba, agent antielectrostatic, confera parului aspect stralucitor si matasos.
Oferiti-i parului dumneavoastra ingrijirea pe care o merita cu ajutorul balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Modul de prezentare Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

- 296 ml

Modul de folosire Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

- Dupa spalarea parului cu Aloe-Jojoba Shampoo si clatire, parul se maseaza usor usor cu Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, care se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care urmeaza clatirea definitiva si aranjarea dupa dorinta.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Aloe vera,Produse aloe vera FLP,Produse FLP,Gel Aloe vera FLP,Afacere MLM,Produse Forever,Produse naturale,Produse naturale aloe vera,Forever Living,balsam aloe vera forever,balsam forever,Produse naturiste aloe vera,Produse flp aloe vera Forever Living,produse aloe vera,Aloe Vera Gel,Flp aloe vera
Produse aloe vera