Aloe Bath Gelee


Aloe Vera - Ingrijire personala

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee - Gel de dus pe baza de aloe vera

Un moment de ralaxare la finele unei zile pline de activitati stresante? Nu uita Aloe Bath Gelee, indispensabil pentru o baie calmanta, revigoranta si reconfortanta. Contine gel stabilizat de Aloe Vera - aprobat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe referitor la vascozitate si puritate, si extracte vegetale europene, recunoscute pentru calitatile lor calmante si relaxante, care transforma baia/dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, hidratarea si catifelarea pielii.

Aloe Bath Gelee inseamna relaxare, curatenie si prospetime!

Modul de prezentare Aloe Bath Gelee:

- 250 ml

Modul de folosire Aloe Bath Gelee:

- Se aplica pe lufa sau pe burete si se maseaza usor pielea corpului cu miscari circulare ample; dupa clatire se va utiliza un prosop curat si moale pentru uscarea perfecta.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera