Aloe Vera Forever Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Aloe Vera Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Despre Aloe Vera - Forever Living - Beneficii si recomandari

Aloe vera Forever

 

Aloe - o familie de plante care cuprinde nu mai putin de 200 de soiuri. Dintre aceste soiuri, Aloe Barbadensis Miller (Aloe vera) a fost cea mai folosita de-a lungul mileniilor de catre om pentru calitatile ei curative.
Aloe vera este o planta cu frunze carnoase si groase care cuprinde in interior un gel vascos, fiind folosita de secole in vederea pastrarii si ameliorarii sanatatii si frumusetii. Aloe Vera este poate planta ce se bucura de cel mai mare succes in cadrul industriei produselor cosmetice. Aloe vera creste intr-un climat cald si uscat, inca din cele mai vechi timpuri atât grecii cat si egiptenii au apreciat-o foarte mult.

Planta Aloe Vera este cunoscuta în întreaga lume pentru utilizarile sale in cadrul industriei medicale si a celei cosmetice. Apare ca un cactus, dar este, de fapt clasificata ca o planta. Aloe vera este similara cu un cactus, în sensul ca are o crusta groasa, la exterior, iar interiorul este in cea mai mare parte apa.

Aloe Vera are in continutul sau nu mai putin de 20 minerale, 12 vitamine, 20 aminoacizi, precum si peste 200 de enzime active si polizaharide de care organismul are nevoie pentru sanatate si bunastare. Toate aceste lucruri contribuie la valoarea plantei, si pot face foarte bine pentru organismul uman.

Aloe Vera - Forever Living Products

Forever Living Products este cultivatorul de cel mai mare din lume al plantei aloe vera, precum si producatorul celei mai cunoscute game de produse pe baza de Aloe Vera pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului de aloe vera, asigurându-se ca este, în esenta, identic cu gelul proaspat din interiorul frunzelor. Aloe vera cultivata de Forever Living Products este, de asemenea, ferita de erbicide sau pesticide.

1. Aloe vera este un tonic general pentru o buna sanatate
2. O sursa importanta de vitamine
3. O sursa utila de minerale
4. Proprietati anti-inflamatorii
5. Ajuta activitatea antivirala
6. Creste activitatea fibroblastilor
7. Efect pozitiv asupra pielii
8. Efectul pozitiv asupra florei intestinale
9. Ajuta la o digestie sanatoasa
10. Efectul pozitiv asupra intestinului


Produse aloe vera